F1 Kwalificatie Live Blog / Liveblog F1 Verstappen Zesde In Kwalificatie Amerikaanse Gp Gesloten Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl

Volg live de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Stiermarken. Max Verstappen heeft de pole-position gegrepen voor de eerste Formule 1-race van 2021 in Bahrein.


Live De Kwalificatie Voor De Grand Prix Van Steiermark

Verstappen staat bovenaan FP3 met Perez tweede en Hamilton derde Of je nu een paard vooruit of achteruit ziet lopen in videoshows als je links- of rechtshersenhelft bent beweert Julia Bradbury.

F1 kwalificatie live blog. Dan zijn we bij u terug voor de race over het outer circuit in Bahrein. Volg live de kwalificatie voor de Grand Prix van België. 1 uur terug 1.

De Nederlander was in de slotfase van de kwalificatie op Paul Ricard de enige die een tijd onder de 130 wist te rijden. 19 juni 2021. Hij is dus zeker iemand om rekening mee te houden.

F1 Live 1500 uur Kwalificatie voor de tweede Britse GP op Silverstone. Liveblog F1 Lees hier alles over de bizarre kwalificatie op Spa. Lewis Hamilton en Max Verstappen lijken in Q3 te gaan strijden voor pole position waarbij een spannende strijd gaat losbarsten.

En tegelijkertijd moet men ook beslissen wat te doen qua afstelling voor morgen volg het hier in ons. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Oostenrijk. Titelconcurrent Lewis Hamilton die twee tienden tekort kwam start achter de Red Bull-coureur en ziet teamgenoot.

Twee jaar geleden pakte Max Verstappen op de Hungaroring zijn eerste poleposition uit zijn Formule 1. Liveblog Formule 1. De Nederlander liet aan het einde van de kwalificatie een 128997 noteren waarmee hij vier tienden sneller was.

Kan Verstappen dat voordeel voor Hamilton naar zijn hand zetten tijdens de kwalificatie. De punten worden echter pas op zondag verdeeld tijdens de 44 ronden tellende race op Spa-Francorchamps en vanzelfsprekend doen wij daar vanaf 1445 uur weer live verslag van. Max Verstappen heeft op het warme Paul Ricard de poleposition voor de Grand Prix van Frankrijk veroverd.

Goedemiddag en welkom in dit liveblog. Het belooft een boeiend uurtje training te worden. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland.

Volg live de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije. Read the latest F1 news in English. Max Verstappen heeft de pole-position behaald voor de Grand Prix van Frankrijk.

Live F1 1500 uur Kwalificatie Hongaarse GP 2021. Hartelijk dank voor het volgen en vanzelfsprekend zeer graag tot morgen. 0817 En daarmee ronden we het live verslag van de spectaculaire kwalificatie voor de Belgische Grand Prix af.

Het gevecht tussen de twee coureurs was dit seizoen al spannend om te zien maar na het. Verstappen wie pakt pole op onvoorspelbaar Spa. De Nederlander zette een rondetijd van 103841 neer en was daarmee bijna twee tienden sneller dan Valtteri Bottas die.

Volg Max Verstappen en co live tijdens de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna. Live kwalificatie Formule 1 GP Hongarije 2021. Op voorhand lijken Lewis Hamilton Max Verstappen en Valtteri Bottas zeer aan elkaar te zijn gewaagd dus dat belooft wat.

1138 Max Verstappen is. Om u continu op de hoogte te houden van de activiteiten in de Formule 1 ook tijdens de activiteiten zelf voorziet F1Maximaal u tijdens elk live-evenement van een liveblogHierin worden actualiteiten bijgehouden van op het circuit evenals wat er via de sociale media gezegd wordt over de betreffende sessies. De Grand van Sakhir start zondag om 1810 uur Nederlandse tijd.

F1 Belgische Grand Prix kwalificatie LIVE RESULTATEN. Max Verstappen heeft in een zeer spannende en vermakelijke kwalificatie op de Red Bull Ring de zesde poleposition van zijn carrière veroverd. 31 oktober 2020 0500.

0716 Daarmee ronden we het live verslag van de kwalificatie op de Red Bull Ring af. De voorste startrij in de kwalificatie lijkt vrijwel zeker naar Mercedes te gaan maar daarachter is het een stuk spannender. Verstappen pakt poleposition op Red Bull Ring Hamilton tweede door straf Bottas.

Hartelijk dank voor het lezen en graag tot morgen. Live kwalificatie Formule 1 GP België 2021. Volg hier live van minuut tot minuut de kwalificatie voor de Grand Prix van Hongarije.

Live kwalificatie Formule 1 GP Emilia-Romagna 2020. 1147 Daarmee sluiten we het liveverslag van de kwalificatie af. Vooral in het middenveld lijken we een mooie strijd tegemoet te gaan.

Mijn naam is Patrick Moeke en ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen bij de Grand Prix van België. Tijdens de derde vrije training was de marge tussen Verstappen en Hamilton met 0088 seconden werkelijk minimaal te noemen. Verstappen pakt pole voor Grand Prix van Frankrijk.

Nieuws en videos over Formule 1. Het weer is dit weekend tot nu toe de uitblinker op het Circuit Spa-Francorchamps wat brengt het voor de kwalificatie voor de Grand Prix van België vandaag. Max Verstappen was in de derde vrije training op het natte circuit van Spa-Francorchamps de snelste net als in de droge tweede vrije training.

Verstappen begint F1-seizoen 2021 met ijzersterke pole in Bahrein. De kwalificatie van de Grand Prix van Hongarije gaat om 1500 uur van start. Morgen staat de race op het programma en vanzelfsprekend doen wij daar vanaf 1445 uur live verslag van.

De Nederlander kwam als sterkste uit de strijd waarbij hij met een rondetijd van 129990 het verschil maakte.


F1 Live 15 00 De Kwalificatie Van De Gp Van Oostenrijk


F1 Live Text Commentaries Updates From Every Session


Trb4c8lpwlmuym


Liveblog F1 Verstappen Zesde In Kwalificatie Amerikaanse Gp Gesloten Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Liveblog De Kwalificatie Voor De Grand Prix Van Emilia Romagna Live Text Motorsport Com


F1 Live Text Commentaries Updates From Every Session


Live Kwalificatie Formule 1 Gp Hongarije 2021 Racingnews365


Liveblog F1 Verstappen Zesde In Kwalificatie Amerikaanse Gp Gesloten Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Live Blog F1 Drivers Start Qualifying For Gp France Paudal


Live F1 2021 Azerbaijan Grand Prix Free Practice 3 Racingnews365


Hqw3v Ddjcdpym


F1 Live 15 00 Uur Kwalificatie Voor De Tweede Britse Gp Op Silverstone


Ryfok0hleutzgm


F1 2021 Portuguese Grand Prix Qualifying As It Happened Racingnews365


F1 Live Text Commentaries Updates From Every Session


Kytcszz 1 Mpfm


Live Blog F1 Follow The Formula 1 Live Racingnews365


Drdgmesgvf0o M


Liveblog Vt3 Wie Is Het Snelste In Aanloop Naar De Kwalificatie

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here